Reviews


Wil je graag jezelf of een ander een kadootje geven dan is dit een aanrader !! Vanuit het hart en heel professioneel geeft Bart zijn massages!!

Het is alleen maar genieten en beleven !!"

 Karin


"Soms geniet je zo intens van een aanraking dat je je bijna niet kunt voorstellen dat het een volgende keer nóg aangenamer en nóg vervullender zal zijn. Toch is dat wat ik ervaar bij de massages die ik tot nu toe heb mogen ontvangen van Bart. Een zeer leergierige masseur, die zich door uitwisselingen met collega's voortdurend nieuwe technieken eigen maakt. Die een liefdevolle bedding creëert, waarin ik steeds dieper en dieper kan ontspannen. Hemels!"

Marcel


Zeker een aanrader om een massage te boeken bij Bart. Hij neemt alle tijd voor je en stemt op een rustige intuïtieve manier af op de persoon die hij voor zich heeft. Daarom krijg je een 'op maat' massage die niet vergelijkbaar is met andere massages. Ontspannend maar ook helend op andere lagen doordat het energetisch ook door werkt.

Angela


Bart is een warme, sensitieve en integere masseur bij wie ik me snel op mijn gemak voel. Omdat hij in diverse massagetechnieken is geschoold en tevens intuïtief werkt, kan Bart de massage goed afstemmen op wat ik op dat moment nodig heb. Ik ervaar de massages als diep ontspannend en helend. De massage wordt in een ruime, lichte en lekker warme kamer gegeven. Dus echt een aanrader, probeer het zelf maar eens!

Erna


Heb een heerlijke massage mogen ontvangen van Bart. Bij aankomst in rust ontvangen zodat ik werkelijk kon aankomen in de ruimte. Rustige muziek, prettige en warme ruimte. I

n afstemming besproken wat de wensen waren, waarna ik plaats nam op de tafel.

Bart werkt vanuit zijn intuïtie en stemde feilloos af op mijn lichaam en daarmee mijn behoefte.

Met zachte kracht werd de behandeling gegeven.

Bij de afronding werden enkele tips meegegeven en wederom afgestemd.

Aanrader.

Berry


Bart is een geweldige masseur. Door zijn warme aanwezigheid voel je je snel op je gemak. Ik heb diverse massages van hem mogen ontvangen en ze waren allemaal stuk voor stuk diep ontspannend. Bart is kundig en professioneel,weet precies wat hij doet. Daarnaast voelt hij ook intuïtief aan wat je nodig hebt. Heel fijn !!!

Jolanda


Jouw eigenheid, openheid, vermogen tot reflectie en vooral afgestemd en aangenaam kunnen masseren maakt dat ik graag weer bij je terug kom. Echte gemeende aandacht en respectvol! Al met al een geweldige masseur!

Marijke


Bart, je bent een geweldige masseur. De combinatie van wie je bent in de omgang, hoe goed je afstemt op wat ik nodig had en de techniek om het uit te voeren, maakt het een erg aangename ervaring. Een aanrader! Succes met je praktijk!

Jevve


Bart is een warm en bijzonder persoon. Maar zo zijn ook zijn massagehanden, warm en bijzonder. Zelf masseur zijnde ben ik kritisch op andermans massagetechnieken en stijl, maar het is een verademing om maandelijks bij Bart op de tafel te mogen klimmen. Elke keer weer een cadeautje. De trage technieken, het pulsen in combinatie met het intuïtieve brengen je in een diepe staat van ontspanning. 
Dankjewel Bart om wie je bent en natuurlijk om je heerlijke en hemelse massages

Susanne


Het was heerlijk Bart voor herhaling kom graag nog eens n gave zo heb ik het ervaren

Jacqueline


Door zijn combinatie van technieken, intuïtie en warme aandacht slaagt Bart erin een prettige en veilige omgeving te creëren waarin het heel fijn en heilzaam ontspannen is.

Marion


Ik heb verschillende massages van Bart 'uitgeprobeerd'. Telkens was het heel fijn, ontspannend en weldadig. Wat ik heel prettig vind is dat Bart erg zorgvuldig afstemt op wat je graag wilt én wat niet. Ik heb er elke keer weer op een andere manier van mogen genieten. Aanrader!

Franka